گاسی وب
رسانه گاسی وب اخبار تکنولوژی و فناوری اطلاعات، آموزش برنامه های اندروید، بازی،سخت افزار، اپلیکیشن و کسب و کار را ارائه می دهد.

روش حذف اکانت توییتر بصورت دائمی

0 1,376

حتما این سوال برای شما هم پیش آمده که چگونه اکانت توییتر را حذف کنیم؟ در صورتی که اطلاعات حساب توییتر خود را احتیاج دارید، می توانید قبل از حذف اکانت توییتر، آرشیو خود را دانلود کنید.

چگونه اکانت توییتر را حذف کنیم؟

توییتر می تواند مفید و آموزنده باشد. اما این عادت را نیز به وجود می آورد که بدترین حالت را در افراد به وجود آورد. توییتر می تواند یک محاصره غیرقابل تحمل از قاچاق، خود تبلیغی بی شرمانه و نفرت مستقیم باشد. اگر آماده هستید که آن را حذف کنید، در اینجا راهنمای کاملی در مورد نحوه حذف توییتر برای همیشه آورده شده است.

دلیل شما برای ترک سایت توییتر هرچه باشد خبر خوب این است که دیلیت اکانت حساب توییتر بسیار ساده است.

توییتر این امکان را برای شما فراهم می کند که پس از دوره ی مشخص شده پس از حذف اکانت توییتر بتوانید حساب twitter خود را بازگردانید. بنابراین اگر ظرف مدت 30 روز از حذف کامل اکانت توییتر خود پشیمان شدید، می توانید حساب کاربری را بازیابی کنید. اما پس از پایان این دوره حساب توییتر شما برای همیشه از بین خواهد رفت.

در این قسمت از آموزش سایت گاسی وب نحوه حذف اکانت توییتر آمده است:

حذف اکانت توییتر با کامپیوتر

  • وارد حساب کاربری خود در وب سایت توییتر شوید
  • از منوی کشویی در زیر پروفایل خود ، روی Settings and Privacy کلیک کنید
  • در بخش Account از فهرست، Deactivate your account را کلیک کنید
  • Deactivate را کلیک کنید
  • در صورت درخواست رمز ورود خود را وارد کنید و روی غیرفعال کردن حساب کلیک کنید

حذف اکانت توییتر با موبایل

نحوه حذف توییتر در اندروید

  • روی پروفایل خود یا منوی موجود(هر نسخه که برنامه شما نشان می دهد) در بالای صفحه ضربه بزنید
  • وارد منوی Settings and privacy شوید و روی Account ضربه بزنید
  • گزینه Deactivate your Account را بزنید
  • Deactivate را ضربه بزنید
  • در صورت درخواست رمز ورود خود را وارد کرده و روی غیرفعال کردن ضربه بزنید
  • بر روی بله بزنید تا غیرفعال شود.

نحوه حذف توییتر در ایفون

  • روی پروفایل خود در بالای صفحه ضربه بزنید
  • Settings and privacy را انتخاب کرده و روی لینک Account ضربه بزنید
  • Deactivate your account را انتخاب کنید.
  • بر روی غیرفعال کردن ضربه بزنید و در صورت درخواست از رمز عبور خود وارد کنید
  • گزینه Deactivate را ضربه بزنید و در مرحله آخر با انتخاب تایید، غیرفعال کنید

 

چگونه توییتر را برای همیشه حذف کنیم؟

هنگامی که اکانت توییتر خود را حذف می کنید، توییتر تمام اطلاعات شما را برای مدت 30 روز حفظ می کند. پس از پایان این دوره، توییتر شروع به پاکسازی داده های شما از سیستم های خود می کند، وقتی این کار تمام شد، حساب توییتر شما برای همیشه پاک خواهد شد.

با این حال، اگر قبل از پایان مهلت 30 روزه به حساب خود وارد شوید، به طور خودکار حساب خود را دوباره فعال می کنید. برای حذف دائمی آن، باید روند کار را دوباره شروع کنید.

توجه به این نکته حائز اهمیت است که اگر فقط می خواهید نام کاربری یا آدرس ایمیل اکانت خود را تغییر دهید، نیازی به حذف حساب توییتر خود ندارید. می توانید این تغییرات را خیلی راحت در تنظیمات حساب خود انجام دهید.

توییتر همچنین خاطرنشان کرده است که اگرچه غیرفعال کردن حساب تقریباً بلافاصله اتفاق می افتد، ممکن است برخی از محتوا از حساب شما هنوز برای چند روز در وب سایت قابل مشاهده باشد.

همچنین ، توییتر هیچ کنترلی بر روی وب سایت هایی مانند گوگل یا بینگ ندارد. این بدان معناست که محتوای نمایه توییتر شما ممکن است در جای دیگری در اینترنت در دسترس باشد.

اگر می خواهید قبل از پایان مدت زمان 30 روز، یک حساب کاربری جدید با همان نام کاربری یا آدرس ایمیل ایجاد کنید ، قبل از حذف اکانت توییتر باید آدرس ایمیل مرتبط با حساب توییتر موجود خود را غیرفعال کنید.

در غیر این صورت، باید منتظر پایان دوره غیرفعال سازی باشید.

میانگین امتیازات 2 / 5. تعداد : 1

خوشحالیم که این مقاله برای شما مفید بود

ما را شبکه های اجتماعی دنبال کنید!

منبع trustedreviews

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.