افیلیت مارکتینگ

بازاریابی فروش حوزه‌ای بسیار وسیع بوده که از تکنیک‌های مختلفی تشکیل شده است. یکی از تکنیک‌های این حوزه، افیلیت مارکتینگ بوده که معادل دقیقی در زبان فارسی ندارد و معمولاً به نام‌های بازاریابی مشارکتی، همکاری در فروش، بازاریابی رابطه‌ای یا موارد این چنینی، معرفی می‌شود. از آنجایی که این تکنیک باعث افزایش فروش در کسب و کارها خواهد شد، بسیاری از افراد به دنبال دریافت اطلاعات در رابطه با آن هستند. در این مطلب همراه ما باشید تا به بررسی اختصاصی این موضوع، بپردازیم و در انتها در کنار یک دیگر بررسی کنیم که چگونه می‌توان از افیلیت مارکتینگ به درآمد بالا رسید!

همکاری در فروش چیست؟

همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ، به بازاریابی واسطه‌ای گفته می‌شود که در آن شخص یا اشخاصی برای شرکتی دیگر بازاریابی کرده و محصولات آن را برای فروش عرضه می‌کند. این شخص از هر فروش خود کمسیون دریافت می‌کند و باعث شناخت بهتر محصولات شرکت می‌شود.

درواقع این تکنیک یکی از بهترین روش‌ها برای درآمد آنلاین است و به نوعی تکنیکی دو سر سود است؛ زیرا هم شرکت ارائه دهنده محصول سود برده و هم فردی که به بازاریابی آن می‌پردازد، درآمد بسیار خوبی را از آن خود می‌کند. این تکنیک، افزایش صد در صدی فروش شرکت را با خود به همراه دارد.

سیستم افیلیت مارکتینگ چگونه کار می‌کند؟

سیستم افیلیت مارکتینگ دارای سه المان اصلی است که به ترتیب به شرح زیر هستند:

  • مشتری یا مصرف‌ کننده: فردی که در بخش انتهایی محصول را خریداری می‌کند.
  • عرضه کننده: فردی که محصول را دارد و به دنبال مشتری آن است.
  • تبلیغ کننده یا همکار: فردی که به مشتری دسترسی دارد و محصول را تبلیغ می‌کند.

سیستم افیلیت مارکتینگ به این گونه عمل می‌کند که تبلیغ کننده شروع به اتصال عرضه کننده به مشتری می‌کند. در واقع این کار مهم ترین موضوع در زمینه کسب درآمد از اینترنت است. زمانی که شما به راه اندازی فروشگاه اینترنتی می‌پردازید، باید آن را به دیگران معرفی کنید که این کار مختص به تبلیغ کننده است.

نحوه کسب درآمد از افیلیت مارکتینگ

نحوه کسب درآمد از افیلیت مارکتینگ ساده است، اگر تمامی نکات را در این بین رعایت کنید. اولین نکته این است که حوزه کاری خود را مشخص کنید تا بدانید که مشتریان شما چه اشخاصی هستند. پس از آن، باید شروع به بدست آوردن مخاطب کنید؛ درواقع کسب و کار اینترنتی نیاز به تولید محتوایی قوی دارد تا مخاطب هدف شما را جذب کند.

حال شروع به جذب افراد برای تبلیغ خود کرده یا در یک پلتفرم افیلیت مارکتینگ مانند فروشگاه‌های اینترنتی بزرگ مثل دیجی کالا ثبت نام کنید. حال نیاز است تا محصولی که قرار است تبلیغ روی آن انجام شود را انتخاب کنید و به نحو احسنت آن را عرضه کنید.

مزایای سیستم همکاری در فروش

اگر بخواهیم به مزایای سیستم همکاری در فروش اشاره کنیم، موارد ارائه شده در این بخش، مزایای عمده آن معرفی می‌شوند:

  • سود بیشتری از فروش خود دریافت می‌کنید.
  • با طراحی سایت فروشگاهی می‌توانید محصولاتتان را به طیف وسیع‌تری از مخاطبان معرفی کنید.
  • هزینه کمتری بابت تبلیغات پرداخت می‌کنید.
  • امکان دورکاری را برای همکاران سایر شهرها فراهم می‌کنید.

معایب سیستم همکاری در فروش

برخی از معایب سیستم همکاری در فروش به شرح زیر هستند:

  • نیاز به صبر بالا دارد تا تبلیغات نتیجه دهد.
  • گاهی اوقات بازار از محصولات شما که توسط دیگر همکاران ارائه شده است، اشباع شده و تبلیغات شما ثمربخش نمی‌شوند.
  • درصد ناامیدی در این سیستم بالاست و همین موضوع باعث کناره‌گیری همکاران فروش می‌شود.

جمع بندی

همان طور که در این مطلب نیز مطالعه کردید، می‌توانید به راحتی به راحتی از تکنیک افیلیت مارکتینگ در کسب درآمد خود استفاده کنید، اما مهم است که نکات قید شده در این مطلب را مدنظر خود قرار دهید تا به خوبی در این روش قدم بردارید. شایان ذکر است که باید بیش از همه، به معایب این تکنیک توجه داشته باشید و برای جلوگیری از بروز آن‌ها، یک برنامه ریزی مناسب داشته باشید. با تمامی این موارد، می‌توانید به یک کسب درآمد چشم گیر از طریق سیستم همکاری در فروش، دست پیدا کنید.

5/5 - (1 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *