طراح سایت

طراحی سایت از روش‌های تبلیغاتی جدید است که توسط شخصی به نام طراح سایت ساخته می‌شود. این روش از مؤثرترین روش‌های موجود است که سبب تبلیغات محصولات و خدمات مورد نظر به بخش عظیمی از مشتریان موجود در بستر اینترنت می‌شود. مدیران یا هر شخص حقیقی و حقوقی که قصد گسترش کسب و کار خود را دارند و می‌خواهند در زمینه شغلی خود پیشرفت کنند می‌توانند از طریق طراحی سایت شرکتی و کاری زمینه کاری خود را به حجم عظیمی از کاربران معرفی کند. صاحبان کسب و کار با راه اندازی سایت تخصصی می‌توانند در زمینه‌ی کاری خود سود قابل توجهی به دست آورند.

طراح سایت چه کسی است؟ 

طراح سایت به فردی می‌گویند که اقدام به ساخت یک وب سایت در بستر اینترنت کرده و از طریق عناصر و تصاویر گوناگون موجب ارتقای یک سایت اینترنتی می‌شود. با توجه به افزایش خریدهای اینترنتی و افزایش اهمیت اینترنت در زندگی انسان‌ها امروزه سایت‌های گوناگونی در بستر وب وجود دارند. شاید روزانه برای به دست آوردن اطلاعات یا خرید آنلاین به ده‌ها سایت سر بزنید. با مراجعه به بعضی از سایت‌ها در عرض چند ثانیه از آن‌ها خارج می‌شوید و دلیل این ترک سریع می‌تواند طراحی نامناسب یا نداشتن ارتباط با هدفتان باشد. یک طراح وب سایت می‌تواند با مشخص کردن هدف و نیاز کاربران و بهره مندی از ایده‌های جدید و مدرن وب سایت را ارتقا دهد طوری که سایت بتواند نیاز کاربران را برطرف کند. 

وظایف طراح سایت 

طراح سایت دارای یک سری وظایف است که از جمله این وظایف می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • طراح وب سایت وظیفه ارجح دادن نظر مشتری را به عهده دارد. این شخص به نظر مشتری احترام گذاشته و از متدهای جدید برای برآورده کردن انتظارات مشتریان استفاده می‌کند.
  • طراح وب سایت وظیفه دارد صفحات یک سایت را به صورت شفاف و منظم طراحی کرده و از متدهای جدید برای افزایش بازده کاربران استفاده کند. 
  • طراح وب سایت وظیفه‌ دارد در مورد نوع طراحی انتخاب و پس زمینه رنگ و فونت برنامه ریزی دقیقی داشته باشد. 
  • این شخص وظیفه دارد برای ارتقای سایت از عکس‌های با کیفیت فیلم‌ها و فایل‌های صوتی مناسب با زمینه کاری مشتری استفاده کند. 
  • علاوه بر این وظیفه طراح وب سایت تحویل به موقع پروژه به کارفرما و در نظر گرفتن قیمت مناسب برای آن می‌باشد. 
  • طراح باید مسئولیت پذیر باشد. 

طراح وب چه مهارت‌هایی دارد؟ 

یک طراح سایت از یک سری مهارت‌های بی‌نظیر برخوردار است. به عنوان مثال دارای خلاقیت و ذهن باز برای طراحی وب سایت بوده و از تخصص کافی در زمینه طراحی یک وب سایت برخوردار است. به علاوه دانش کافی در مورد طراحی سایت داشته و از متدهای جدید و اصولی برای نشان دادن یک وب سایت به کاربران در سراسر جهان استفاده می‌کند. از جمله مهارت‌های یک طراح وب سایت می‌توان به تسلط بر زبان برنامه نویسی، مسلط بودن به بستر اینترنت، داشتن آگاهی کامل از نرم افزارهای مربوط به طراحی وب سایت، استعداد کافی در انجام حل مسائل گوناگون، برخورداری از قدرت کافی برای استفاده از نرم افزارهای طراحی سایت و مدیریت زمان مسئولیت و… اشاره کرد. گاسی وب در این زمینه پروژه‌های مختلفی انجام می‌دهد. 

جمع بندی 

طراحی سایت روشی نوین برای گسترش کسب و کار و تبلیغات خدمات و محصولات در بستر وب است. طراح سایت شخصی است که با دانش و تجربه‌ای که دارد یک وب سایت در بستر وب ایجاد می‌کند. مجموعه گاسی وب علاوه بر طراحی سایت در رشت طراحی انواع سایت نظیر طراحی سایت پزشکی، شرکتی را انجام داده و در زمینه‌ی پشتیبانی سایت نیز فعالیت دارند. 

درآمد طراح سایت چقدر است؟

در طی چند سال اخیر با شیوع ویروس کرونا تغییرات زیادی در شیوه زندگی و کسب و کار مردم به وجود آمد. به عنوان مثال خرید اینترنتی افزایش پیدا کرده است و بیشتر افراد کسب و کار خود را به بستر اینترنت کشانده‌اند؛ بنابراین استفاده از خدمات طراحی سایت نسبت به گذشته افزایش پیدا کرده و بیشتر افراد برای خارج شدن از کسب و کارهای سنتی و ورود به دنیای مدرن نیاز به طراحی سایت دارند. امروزه از کارهای کوچک گرفته تا کارهای بزرگ در بستر وب انجام می‌شود. ارتباط بیشتر انسان‌ها به بستر وب سبب شده تا روز به روز درخواست برای طراحی سایت افزایش پیدا کند؛ بنابراین باید بگوییم که طراحی سایت یک شغل پردرآمد است یا گذشت زمان اهمیت آن بیشتر می‌شود. 

چگونه به یک طراح سایت حرفه ای تبدیل شویم؟  

برای اینکه به یک طراح سایت حرفه ای تبدیل شوید باید مهارت‌های گوناگونی را در زمینه طراحی سایت یاد بگیرید. در این زمینه باید اطلاعات کافی به دست آورده و به نرم افزارهای مخصوص طراحی وب سایت تسلط کافی داشته باشید. برای تبدیل شدن به یک طراح حرفه ای باید ذهن بازی داشته باشید و از یک منبع مناسب برای یادگیری استفاده کنید. در سایت گاسی وب می‌توانید در این مورد اطلاعات بیشتری کسب کنید. 

5/5 - (1 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *