کمپین سئو

همه ما از تأثیر فضای مجازی و اینترنت در زندگی‌ها باخبریم. روزانه شاهد تعداد بالایی جستجو در گوگل هستیم و همین مسئله باعث شده که بسیاری از کسب و کارها با فعالیت در این فضا، تولید محتوای اصولی، سئو خوب و… به موفقیت بالایی برسند. فرقی نمی‌کند که شما برای سئو یک سایت تجاری اقدام می‌کنید یا سئو سایت پزشکی. در صورتی که قوانین آن را به بهترین نحو انجام دهید به موفقیت و پیشرفت بسیار بزرگی دست می‌یابید.

یکی از کارهایی که تمامی سایت ها باید اصول و قواعد آن را رعایت و برای وب سایت خود انجام دهند، سئو وبسایت است. اما چرا همه بدنبال سئو کردن سایت هستند؟ سئو سایت بعنوان یک پله محسوب می شود که هر وبسایتی برای رسیدن به قله هدف های خود باید از پلکان سئو بهره ببرد. سئوکاران حرفه ای در گاسی وب با تکنیک هایی که برای سایت شما اجرا می کنند در کمترین زمان، جایگاه محکمی برای وبسایت شما در بهترین رتبه های گوگل بوجود می آورند.

 یکی از این راه‌ها برای موفقیت در فضای مجازی و موتور جستجو گوگل، ساخت کمپین سئو است. درواقع این کمپین به مجموعه فعالیت‌هایی منتهی می‌شود که باعث بهینه سازی یک سایت برای موتورهای جستجو می‌گردد.

 کمپین سئو چیست؟

کمپین سئو سایت

پس از آن که طراحی سایت، به عنوان مثال طراحی سایت پزشکی با موفقیت توسط یک شرکت سئو انجام شد، نیاز داریم که مجموعه فعالیت‌ها و استراتژی‌هایی را برای موفقیت بیشتر آن سایت و کسب درآمد از سئو آن اعمال کنیم. موتور جستجوی گوگل دارای قوانین خاصی بوده که متناسب با آن به سایت‌ها رتبه می‌دهد، برای همین منظور کمپین‌هایی متناسب با این قوانین اعمال شده‌اند.

 با توجه به این که قوانین گوگل در بازه‌های زمانی کوتاهی دست خوش تغییر می‌شود، کمپین باید کاملاً به روز باشد. برنامه ریزی این کمپین‌ها به طور ویژه بر عهده پشتیبانی سایت موردنظر است. به عنوان مثال شرکت گاسی وب دارای مجموعه کارشناسان بسیار باتجربه و حرفه ای بوده که متناسب با جدیدترین تغییرات گوگل و محتوای سایت شما، این کمپین سئو را برایتان طراحی می‌کنند.

مدیریت این کمپین و این که چه مراحلی و با چه ترتیبی در آن اجرا شوند بسیار حساس بوده و در صورت برنامه ریزی غیراصولی، ممکن است زمان و انرژی و سرمایه زیادی را از دست بدهید. به همین منظور مدیریت و چیدمان مراحل این کمپین باید توسط افراد کار بلد و با دانش و تجربه کافی انجام شود.

5 مرحله مدیریت کمپین سئو

همان طور که دیدیم راه اندازی کمپین سئو نقش بسیار مهمی در موفقیت یک سایت دارد؛ اما نحوه راه اندازی این کمپین و چیدمان مراحل آن یکی از معضلات بسیار بزرگ برای صاحبان کسب و کارها است. در این محتوا می‌خواهیم 5 مرحله اساسی متناسب با جدیدترین تغییرات گوگل برای ساخت یک کمپین حرفه ای سئو را به شما معرفی کنیم.

با توجه به مراحل گفته شده و نوع فعالیت سایت و جامعه هدف خود، می‌توانید برنامه ریزی درستی داشته و با اعمال آن به افزایش فروش سایت و به طور کلی کسب درآمد از سئو برسید.

مشخص کردن هدف

 برای موفقیت در هر زمینه‌ای نیاز به تعیین هدف داریم. شاید برای تعیین هدف در کمپین دچار سردرگمی شوید و ندانید چگونه هدف مشخصی را تعیین کنید. بسیاری از افراد تنها رسیدن به صفحات نخست جست و جوی گوگل را هدف می‌دانند، اما باید بدانید که هدف شما باید کامل و واضح تر باشد.

 به عنوان مثال به چه دلیل می‌خواهید به این صفحات نخست دست پیدا کنید؟ با این کمپین سعی دارید چه محصول یا اطلاعی را در اختیار کاربران قرار دهید؟ کدام دسته از افراد جامعه، مورد هدف شما هستند ؟ و… با مشخص کردن هر کدام از این موارد می‌توانید به طور دقیق و متناسب با سلیقه مخاطب خود رفتار کنید.

بررسی کلمات کلیدی

کلمات کلیدی ستون و بنیان سئو هستند. این کلمات در محتوای متنی یا دیگر بخش‌های طراحی سایت به کار می‌روند و به دفعات توسط کاربران مورد جستجو قرار می‌گیرند. رقابت بر سر کلمات کلیدی بسیار بالا بوده و برای موفقیت نیاز به تجربه خوب دارید.

 برای انتخاب کلمات کلیدی می‌توانید از خود گوگل و یا ابزارهای مرتبط برای پیشنهاد کلمات کلیدی استفاده کنید. انتخاب این کلمات نیز باید متناسب با محتوا و فعالیت شما باشد. دقت کنید که رقابت کلمات کلیدی کوتاه بسیار بالاست پس به جای آن‌ها می‌توانید از کلمات کلیدی طولانی‌تر استفاده کنید.

آنالیز کلی و تجزیه و تحلیل

 بعدازآن که جامعه هدف و مشتریان خود را مشخص کردید، باید آن‌ها را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهید؛ زیرا سایت شما و فعالیت شما باید متناسب با خواسته مشتریان باشد. در این بخش از کمپین سئو تجزیه و تحلیل خود سایت، سئو، طراحی، دامنه و … را مورد توجه قرار دهید و ببینید آیا سایت ساخته شده پاسخ گوی نیاز مشتریان است یا خیر؟ آیا توانایی تحمل ترافیک‌های بالا را دارد یا نه ؟

نحوه فعالیت و سئو باید متناسب با زیربنای سایت باشد.

 تولید محتوای هدفمند

همان طور که گفتیم کلمات کلیدی محتوا، پایه و اساس سئو هستند. در واقع این محتوا هسته و مرکز برای سئو هر وب سایتی است. هرچه محتوای شما دارای کیفیت بالاتری باشد و مخاطب را بیشتر به خود جذب کند، ترافیک سایت بالا رفته و برای بهینه سازی آن بسیار مناسب است. درنتیجه پس از آن که کلمات کلیدی را به درستی انتخاب کردید، آن را در متن‌هایی با کیفیت بالا و جذاب به کار ببرید.

تولید محتوای شما باید اصولی بوده و در نگارش آن قوانین را رعایت کنید. هرگز محتواهای طولانی با کلمات سنگین و خسته کننده بکار نبرید، زیرا این گونه محتوا از حوصله کاربران خارج است و نتیجه خوبی نخواهد گذاشت.

 لینک سازی

 در جدیدترین تغییرات موتور جستجوی گوگل لینک سازی بسیار مورد توجه قرار گرفته است. بسیاری از کمپین‌ها و سایت‌ها به دلیل ترس از جریمه شدن برای لینک سازی اقدام نمی‌کنند؛ اما باید بدانیم که یک لینک سازی درست و باکیفیت نقش بسزایی در موفقیت دارد. شما باید به لینک‌های ساخته شده خود بسیار بپردازید و برای آن‌ها یک محتوای بسیار عالی و باکیفیت تولید کنید. در ادامه با نشر محتوا و لینک آن مخاطب را به سمت سایت خود جذب کرده و به موفقیت بیشتری دست یابید.

 در کنار محتوا باید ظاهر لینک را نیز مورد توجه قرار دهید.

 جمع بندی

در کمپین‌های سئو مجموعه راهکارهایی که به موفقیت یک سایت ختم می‌شوند قرار دارند. کمپین‌ها باید توسط افراد حرفه ای و با تجربه در این زمینه چیده شوند. به عنوان مثال مجموعه گاسی وب که یک شرکت سئو حرفه ای است، پس از طراحی سایت در گیلان در صورت تمایل کارفرما، کمپین سئو برای موفقیت هر سایت طراحی می‌کند.

 این کمپین متناسب با جدیدترین تغییرات گوگل و توسط افراد باتجربه و حرفه ای و با دانش تخصصی چیده می‌شود تا در یک زمان مناسب به موفقیت بالایی دست یابند. در کنار چیدمان کمپین، مدیریت و آنالیز و تحلیل آن باید به طور حرفه ای انجام گیرد. بدین صورت که پس از اعمال هر بخش از کمپین، بازده و تأثیر گذاری آن بر روی جامعه هدف آنالیز شود تا در صورت داشتن هر گونه ایراد پس از ورود به مرحله بعد برطرف گردد.

آیا وبسایت، بدون سئو نیز می تواند به رتبه اول گوگل برسد؟

اگر غیر از سئو بخواهید به رتبه اول گوگل برسید باید هزینه های چند برابری را متقبل شوید که برای همگان میسر نیست و مکان احتمالی در گوگل با این کار متزلزل خواهد بود.

درآمد سئو کار در یک شرکت سئو چقدر است؟

سئو کاران بصورت قراردادی و یا پروژه ای کار انجام می دهند و درآمدشان بین 7 تا حدود 50 میلیون تومان است.

به این مقاله امتیاز دهید

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *