دیجیتال مارکتینگ

جالب است بدانید که استفاده از “دیجیتال مارکتینگ” امروزه با فعالیت گسترده افراد در فضای اینترنت برای کسب درآمد از فضای مجازی در کنار تعامل مختلف با سایر برندها و کسب و کارها هم تأثیرگذار بوده است. لازم به ذکر است که بازاریابی دیجیتال همان بازاریابی محتوایی و یا بازاریابی در رسانه‌های اجتماعی است، در حالی که این‌ها فقط بخشی از فعالیت­های دیجیتال مارکتینگ است.

دیجیتال مارکتینگ لازمه هر کسب و کاری است تا برای رشد و موفقیت از آن استفاده کند. بازاریابی دیجیتال یا دیجیتال مارکتینگ با استفاده از ابزارهای مختلف قابل انجام است. وب سایت های زیادی نیز این امکان را برای همه افراد فراهم کرده است تا بتوانید با ایجاد تعامل و برقراری ارتباط با مردم و مشتریان، درآمد قابل توجهی کسب کنید. برندسازی از طریق این روش بسیار آسان تر خواهد بود و شما با تبلیغات که یکی از روش ها است می توانید به سادگی و در کمترین زمان برندتان را مشهور کنید.

دیجیتال مارکتینگ چیست؟

همانطور که می‌دانید دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی دیجیتال به معنای نوعی ارتباط برندهای شناخته شده با مشتریان در کنار مشتریان بالقوه است. دیجیتال مارکتینگ که به آن بازاریابی دیجیتال یا بازاریابی آنلاین و بسیاری از موارد مانند آن عنوان می‌شود، یک نوع بازاریابی در کسب و کار اینترنتی است که بسیاری از شرکت‌ها سعی می‌کنند با استفاده از آن برند خود یا خدمات و حتی محصولاتی که عرضه می‌کنند را به سایرین معرفی کنند.

انواع روش‌های دیجیتال مارکتینگ

باید بدانید که با پیدایش دیجیتال مارکتینگ رفته رفته انواع مختلف کانال‌های مرتبط با بازاریابی ديجيتال به وجود آمد که با استفاده از آن می‌توان به مخاطبان هدف متناسب با محصولات یا خدماتی که ارائه می‌کنید استفاده کرد و به اهداف بازاریابی هم نزدیک‌تر شوید.

حال وقت آن رسیده است که شما را در این مقاله با تعدادی از انواع روش‌های دیجیتال مارکتینگ آشنا سازیم که عبارت‌اند از:

  • بازاریابی محتوا
  • سئو
  • ایمیل مارکتینگ
  • بازاریابی موبایلی
  • وب‌سایت مارکتینگ
  • پرداخت به ازای کلیک PPC

ما سعی کردیم در ادامه مقاله به طور مختصر شما را با تعاریف و اقدامات هر یک به طور جداگانه آشنا سازیم.

بازاریابی موبایلی

بازاریابی موبایلی

همان طور که می­دانید امروزه تعداد کاربران استفاده کننده از گوشی موبایل روز به روز در حال افزایش است. به طوری که بسیاری از افراد با استفاده از این ابزار هوشمند در هر محیطی که مایل باشند بدون هیچ سرمایه‌ای و تنها با تکیه بر تجربیات و مهارت‌های ذاتی خود، کسب درآمد مطلوبی را انجام می‌دهند.

جالب است بدانید که شما می‌توانید با استفاده از تلفن همراه داده‌های مشتریان خود را جمع آوری کنید و آن‌ها را برای ترسیم استراتژی‌های بازاریابی تلفن همراه استفاده کنید و نتیجه مطلوب‌تری هم بدست آورید؛ بنابراین لازم است صفحه‌هات وب‌سایت‌های خود را برای استفاده از موبایل بهینه سازی کنید.

بازاریابی محتوا

در انواع روش‌های بازاریابی آنلاین یکی از بهترین و پرکاربردی‌ترین روش‌هاب، بازاریابی محتوا است.

برندها همواره در سعی و تلاش هستند تا محصولات و خدماتی را که ارائه می‌کنند را در بازار تبلیغ کنند و همچنین با بازاریابی محتوا شما می‌توانید تمرکز و دقت خود را ارتقا دهید.

جالب است بدانید که با استفاده از بازاریابی محتوا می‌توانید به آگاهی بیشتر از برندها و افزایش اعتماد دست یابید. همچنین می‌توانید برای برتر شدن در حوزه خود، اطلاعات جامع و محتوای با کیفیت ارائه دهید؛ زیرا هر چقدر به ارائه محتوای ناب‌تری اقدام کنید، خود سبب رواج بیشتر بین مشتریان و صاحبان برندها می‌شود و این خود به معنای شهرت یافتن و افزایش رتبه و درجه در میان سایر کسب و کارها است.

باید بدانید که بازاریابی محتوا درباره محتواهایی است که مخاطبان شما طالب آن هستند و تا بر نوع خریدشان تأثیرگذار باشد؛ بنابراین استراتژی بازاریابی دیجیتال باید بر پایه تولید محتوا خوب و مفید بنا شود که نمونه­ای از محتوای خوب در وب‌سایت‌ها عبارت‌اند از:

  • بروشورها
  • ویدئوها
  • وبلاگ‌ها
  • پست شبکه‌های اجتماعی

سئو

در روش سئو یا به عبارتی بهینه سازی موتور جستجو، افراد با جستجو ساده در موتورهای جستجوگر مثل گوگل به یک سری اطلاعات مشخص شده و مورد نیاز خود به راحتی دست می‌یابند.

در حقیقت می‌توان گفت هر زمانی که افراد در جستجو محصولات و یا خدمات مدنظر خود هستند، تمایل زیادی دارند تا با کسانی که در این عرصه برتری دارند هم سو شوند. شما می‌توانید با استفاده از سئو در موتورهای جستجوگر برای کلمات کلیدی مدنظر خود رتبه بگیرید و همچنین در این مسیر به مشتریان و مصرف کنندگان بالقوه به راحتی برسید.

جالب است بدانید که شما می‌توانید وب‌سایت خود را بهینه سازی درون صفحه و بیرون صفحه هم کنید. شاید برایتان سؤال مطرح شود که فرق سئو داخلی با خارجی در چیست؟ باید گفته شود که سئو داخلی یک سری کلمات مناسب و توضیحات مفید برای محتواهای ناب شما است و در سئو خارجی شامل فنی سازی، بهینه سازی، لینک سازی در وب‌سایت‌های خارجی است؛ ولی این دو باهم سبب می‌شوند که موتورهای جستجو مثل گوگل از طریق آنان وب‌سایت شما را رتبه بندی کند تا از طریق آن به کسب درآمد از سئو به شکل مطلوبی بپردازید.

ولی لازم به ذکر است که در استفاده از این روش باید صبر داشته باشید؛ زیرا سئو در بلندمدت تأثیرگذار خواهد بود.

ایمیل مارکتینگ

ایمیل مارکتینگ

ایمیل یکی از ابزارهای پرکاربردی در بازاریابی برای پشتیبانی از اهداف بازاریابی و همچنین برای کسب درآمد مطلوب است.

یکی از کاربردهای ایمیل مارکتینگ آن است که با استفاده از ارسال آن به مشتریان، جدا از ایجاد ارتباط و رابطه با آنان، سبب افزایش خرید هم می‌شود.

شما هر زمانی که اقدام به شخصی سازی کمپین‌های ایمیلی بازاریابی خود کنید، در حقیقت می‌توانید هر زمانی که شخصی اقدام به بازدید از صفحه شما‌ و حتی ثبت نام در دوره‌های آموزشی مشخص شده در صفحات شما کرد، بر اساس مکانی که در آن قرار دارند یک سری پیام‌های مناسب از طرف ایمیل شما به این افراد ارسال می‌شود.

وب‌سایت مارکتینگ

همان طور که می‌دانید وب‌سایت مارکتینگ که با نام آنلاین مارکتینگ هم شناخته می‌شود، به همه فعالیت‌های اینترنتی گفته می‌شود که موجب معرفی یک برند یا محصول و خدمات در میان کاربران اینترنتی می‌شود که نتیجه آن افزایش سوددهی و فروش است؛ زیرا امروزه کاربران زیادی در فضای اینترنتی فعالیت دارند و تمایل زیادی به کسب درآمد و برآورده شدن نیازهای خود از طریق فضای اینترنتی را دارا می‌باشند و به همین دلیل است که داشتن پلتفرم‌های اینترنتی و آنلاین از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

بنابراین اگر شما صاحب یک کسب و کار اینترنتی هستید و به دنبال افزایش مشتری و برند سازی محصولات خود هستید، باید بدانید که راه اندازی فروشگاه اینترنتی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و سپس با استفاده از وب‌سایت مارکتینگ برای گسترش فروشگاه خود اقدام کنید.

پرداخت به ازای کلیک

در روش پرداخت به ازای هر کلیک که به آن PPC می‌گویند، به ازای هر کلیکی که بر روی تبلیغات خود دریافت می‌کنید، باید هزینه پرداخت کنید؛ پس می‌توان گفت میزان هزینه‌های شما با تعداد ‌کلیک کاربران بر روی تبلیغات شما متناسب است.

برای تبلیغات کلیکی یک سری هزینه‌های اولیه مورد نیاز است که این مورد برای مشاغلی که بودجه کمی دارند بسیار مناسب‌تر است؛ زیرا با افزایش کلیک بر روی تبلیغات هزینه‌های شما افزایش می‌یابد.

از جمله تبلیغات کلیکی عبارت‌اند از:

  • تبلیغات بنری
  • تبلیغات بنری همسان

جمع بندی

در این مقاله سعی کردیم به طور مختصر شما را با دیجیتال مارکتینگ آشنا سازیم؛ اما باید در بازاریابی دیجیتال از قانون ارائه پیشنهادات در زمان و مکان مناسب به درستی به کار گرفته شود و همچنین باید بدانید که هر چیزی که با استفاده از آن فعالیت بازاریابی دیجیتال را انجام می‌دهند نوعی ابزار بازاریابی تلقی می‌شود.

 

تفاوت بازاریابی دیجیتال با بازاریابی سنتی در چیست؟

باید بدانید که در بازاریابی دیجیتال کسب درآمد از اینترنت صورت می‌گیرد و فرد می‌تواند به صورت آنلاین در هر محیطی که مایل باشد با مشتریان خود ارتباط برقرار کنند. در حقیقت کسب درآمد راحت است؛ چون فرد نیاز به تجهیزات پیشرفته و حتی سرمایه آن‌چنانی دارد؛ در حالی که در بازاریابی سنتی فرد باید در ابتدا سرمایه کافی برای راه اندازی کسب و کار خود داشته باشد و فرد حتماً باید در محیط شغلی خود به صورت فیزیکی حضور پیدا کند تا بتواند کسب درآمد مطلوبی داشته باشد‌.

بهترین وب سایت ها برای دیجیتال مارکتینگ کدام است؟

جالب است بدانید که از جمله سایت‌های برتر جهان در شبکه‌های اجتماعی که معمولاً توسط بازاریابان از آن‌ها استفاده می‌شود عبارت‌اند از لینکدین، توییتر و فیسبوک است.

5/5 - (1 امتیاز)

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *